North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

FOTO Cu remorca în flăcări. Toată marfa distrusă de foc

Un incendiu a afectat remorca unui TIR pe DN1 la ieșirea din localitatea Scoreiu. Evenimentul s-a petrecut în cursul după ameizii de ieri, 19 mai. Toată marfa a fost distrusă de foc din cauza flăcărilor ce au cuprins remorca.

Pompierii militari ai Punctului de lucru Avrig au intervenit de urgență cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD pe DN1, la ieșirea din localitatea Scoreiu pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la remorca unui TIR. La sosirea forțelor la fața locului incendiul se manifesta generalizat la întreaga remorcă încărcată cu hârtie și la partea din spate a capului tractor, scrie ISU Sibiu.

Intervenția rapidă a forțelor a condus la răcirea zonei afectată din capul tractor și astfel fiind salvată întreaga cabină. Șoferul, cu arsuri minore la una din mâini, a primit îngrijiri medicale, refuzând transportul la spital.A ars întreaga remorcă și a fost deteriorată partea din spate a cabinei. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic produs prin frecare ca urmare a unei defecțiuni la una dinte roțile din față, adaugă tot ISU Sibiu.

About Author