North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Prima pagină » ARTICOLE » FOTO/VIDEO Cluj | Impact „cu greutate” între Livada și Iclod. Traficul rutier este blocat

FOTO/VIDEO Cluj | Impact „cu greutate” între Livada și Iclod. Traficul rutier este blocat

Foto: IPJ Cluj

Un accident rutier în care au fost implicate două mașini de mare tonaj a avut loc astăzi, 27 octombrie, între localitățile clujene Livada și Iclod.

Din primele informații accidentul s-a petrecut în jurul orei 13:30. Potrivit celor de la IPJ Cluj, șoferul unui ansamblu de vehicule, de 68 de ani, din Iclod, care se deplasa din direcția Cluj-Napoca spre Gherla, ar fi pătruns pe sensul opus de mers. Astfel a intrat în coliziune cu un alt ansamblu de vehicule, condus din direcția Gherla spre Cluj-Napoca, de un bărbat de 49 de ani, din județul Covasna. Șoferul de 68 de ani a fost transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale. Șoferului din județul Covasna îi sunt acordate îngrijiri la fața locului. În acest moment traficul este blocat pe ambele sensuri.

Ce spun cei de la ISU Cluj

Două autospeciale cu modul de descarcerare, o autospecială pentru intervenție rapidă, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma unui accident rutier, în care au fost implicate două autocamioane. În momentul sosirii la fața locului, echipele de intervenție au găsit unul dintre șoferi încarcerat în cabină, iar cel pe cel de-al doilea în imposibilitatea de a ieși singur din autovehicul.

S-a acționat imediat pentru descarcerarea bărbatului și pentru extragerea acestuia, cât și a celui de-al doilea șofer, cu echipamentele speciale, astfel încât să nu le fie agravate leziunile suferite. Ambii bărbați prezentau răni multiple însă erau în stare de conștiență și cooperanți.

Dacă ai informații, imagini, video-uri ce pot deveni o știre de interes public, nu ezita și contactează-ne pe contul nostru de Facebook sau la adresa de email ntnewsromania@gmail.com.