North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Prima pagină » ARTICOLE » FOTO Bihor | Incendiu stins după cinci ore. Cauza ar fi fost fumatul în locuri nepermise

FOTO Bihor | Incendiu stins după cinci ore. Cauza ar fi fost fumatul în locuri nepermise

Foto: ISU Bihor

Pompierii militari au acţionat timp de cinci ore pentru stingerea unui incendiu izbucnit, joi seară, în Cimitirul municipal din Oradea, flăcările cuprinzând tone de deşeuri depozitate pe o platformă din incintă.

Potrivit unui comunicat transmis vineri de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bihor, pompierii au fost sesizaţi prin 112 cu privire la producerea unui incendiu la Cimitirul municipal Oradea. La faţa locului au fost mobilizate de urgenţă două autospeciale de lucru cu apă şi spumă.

În momentul sosirii forţelor de intervenţie la locul evenimentului, flăcările se manifestau violent la deşeuri depozitate pe o platformă amenajată în acest scop în cimitir. Misiunea echipajelor a fost una de durată, întrucât pe platforma respectivă era depozitată o cantitate foarte mare de frunze uscate, coroane şi alte deşeuri de lemn şi plastic, astfel că, după stingerea flăcărilor, pompierii militari au procedat la căutarea focarelor ascunse, precizează ISU Bihor. Intervenţia a durat până aproape de miezul nopţii. În incendiu au ars aproximativ 50 de metri de cablu electric şi circa 10 tone de deşeuri de lemn, plastic şi frunze uscate.

„Cercetările efectuate la faţa locului au indicat drept cauză probabilă a incendiului fumatul în locuri nepermise”, a precizat ISU Bihor.

Dacă ai informații, imagini, video-uri ce pot deveni o știre de interes public, nu ezita și contactează-ne pe contul nostru de Facebook sau la adresa de email ntnewsromania@gmail.com.