North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

CLUJ | Trei mașini implicate într-un accident lângă Gilău

Foto: ISU Cluj

Pompierii din cadrul Gărzii Gilău au intervenit astăzi, 30 august 2023, în jurul orei 17:30, la un accident rutier petrecut la urcarea pe autostrada A3 în apropiere de localitatea Gilău.

Polițiștii au constatat că un bărbat de 67 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea dinspre localitatea Gilău, nu ar fi păstrat distanța de siguranță în raport cu mașina din fața sa și a intrat astfel în coliziune cu acesta. La volanul celei din urmă mașini se afla un bărbat de 48 de ani. Mașina acestuia a fost aruncată pe sensul opus de mers unde a lovit un alt autovehicul.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 48 de ani a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus de o tânără, spun cei de la IPJ Cluj.

Tânăra a rămas prinsă în mașină și a fost ulterior scoasă din autovehicul de către echipajele de intervenție.

Foto: ISU Cluj

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit trei autoturisme avariate, cu o tânără încarcerată într-unul dintre acestea. Pompierii au acționat pentru asigurarea accesului și extragerea tinerei, în vârstă de aproximativ 20 de ani, folosind echipamentele speciale, fiind preluată apoi de către echipajul SMURD pentru a fi transportată la spital, transmite ISU Cluj.

Tânăra este conștientă și cooperantă, cu posibile răni la un picior. Alți doi bărbați au fost consultați la locul accidentului fără a fi transportați la spital.

About Author