North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Cluj | A fugit din nou de acasă! Sunați la 112 dacă ați văzut-o

Rostaș Casandra, o minoră în vârstă de 14 ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat de la domiciliu în data de 26 iunie, însă nu s-a mai întors.

Aceasta nu este prima dată când minora fuge de acasă. În cursul lunii mai a acestui an, ea a mai figurat de două ori pe listele oamenilor legii. De data aceasta dispariția ei a fost sesizată la data de 26 iunie.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 26 iunie a.c., în jurul orei 08.30, ROSTAȘ CASANDRA, în vârstă de 14 ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj,a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors, transmite IPJ Cluj.

Minora are o înălțime 1.50 m, greutate aproximativ 50 kg, păr șaten și ochii căprui. La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu un tricou de culoare neagră, pantaloni tip jeans de culoare albastră, încălțăminte tip sport de culoare alb și negru.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

About Author