North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Prima pagină » ARTICOLE » Centru comercial din Cluj-Napoca amendat. Culoare speciale pentru vaccinați și nevaccinați

Centru comercial din Cluj-Napoca amendat. Culoare speciale pentru vaccinați și nevaccinați

Foto: zcj.ro

Polițiștii clujeni au găsit nereguli la un centru comercial din Cluj-Napoca. S-au creat culoare speciale pentru cei vaccinați și pentru cei nevaccinați.

În urma unor verificări efectuate pentru respectarea măsurilor impuse de către autorități în ceea ce privește limitarea răspândirii Covid-19, oamenii legii au descoperit că un centru comercial din Cluj-Napoca a creat culoare de intrare în incintă. Un culoar special pentru cei nevaccinați, iar unul pentru vaccinați. De asemenea au fost afișate și panouri pentru informarea clienților despre modul de acces în centrul comercial.

În cursul zilei de ieri (28 octombrie n.r.), cu ocazia activităților de verificare a respectării prevederilor specifice contextului epidemiologic actual, întreprinse în intervalul orar 10.30 – 13.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca s-au sesizat cu privire la faptul că la nivelul unui centru comercial nu sunt respectate măsurile de prevenire și combatere a efectelor virusului Covid-19.

Verificările au indicat faptul că în zona de acces în centrul comercial erau afișate panouri și delimitate două culoare distincte ce indicau faptul că pe un culoar este permisă intrarea în întregul spațiu comercial prin prezentarea Certificatului Verde Covid, pe culoarul ce duce doar în zona hipermarket-ului nefiind necesară prezentarea acestuia.

Polițiștii au dispus eliminarea afișelor neconforme, societatea fiind sancționată în acord cu Legea 55/2020, cu amenda în valoare de 5.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor stabilite prin HG 1090/2021, transmit cei de la IPJ Cluj.

Dacă ai informații, imagini, video-uri ce pot deveni o știre de interes public, nu ezita și contactează-ne pe contul nostru de Facebook sau la adresa de email ntnewsromania@gmail.com.