North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Canicula se întoarce. Maramureșul și sud-vestul Transilvaniei pe lista temperaturilor în creștere

Vremea deosebit de caldă se întoarce. Maramureșul și sud-vestul Transilvaniei se vor confrunta cu un val de vreme caniculară.

Directorul Agenției Naționale de Meteorologie a declarat ieri, 25 iulie, că această săptămână va începe cu o vreme caniculară. Disconfortul termic va fi accentuat în Maramureș și sud-vestul Transilvaniei.

Chiar de la începutul acestei săptămâni vorbim de o vreme călduroasă în cea mai mare parte a țării și dacă mâine (luni – n.r.) considerăm că vremea va fi caniculară în Banat, Crișana, Oltenia, în vestul Maramureșului și sud-vestul Transilvaniei – acolo unde și disconfortul termic va fi accentuat, pentru că este posibil ca indicele temperatură-umezeală să atingă și să depășească pragul critic de 80 de unități -, ei bine, de marți valul de căldură se va intensifica în partea de vest, sud, local în restul teritoriului, iar la mijlocul săptămânii să vorbim deja de val de căldură persistent, nu în ultimul rând, temperaturile resimțite să fie semnificative, a declarat directorul ANM, scriu cei de la Digi24.

About Author