North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Prima pagină » ARTICOLE » Brașov | Mită pentru operație. Chirurg prins în flagrant

Brașov | Mită pentru operație. Chirurg prins în flagrant

Potrivit celor de la AGERPRES un chirurg din Brașov a fost prins în timp ce primea mită pentru o operație. Această faptă a ajuns și la urechile bine cunoscutului polițist Marian Godină, care a și mediatizat imediat cazul.

Medicul ar fi fost prins marţi, 2 noiembrie. Conform AGERPRES este vorba despre un chirurg cardiovascular care ar fi fost surprins de anchetatori luând 8.000 de lei de la rudele pacientului operat, după ce, anterior, ar mai fi primit 2.000 de lei.

Poliţistul Marian Godină ar fi primit și el un mesaj de la una dintre rudele pacientului ce urma să fie operat și a scris pe contul său de Facebook următoarele: Am primit aseară, pe pagină, acest mesaj. Mi se întâmplă destul de rar să apuc să citesc mesajele şi să le răspund, dar ăsta mi-a sărit în ochi. I-am răspuns omului, i-am dat un număr de telefon la care să sune şi i-am zis să nu cumva să dea înapoi şi să aibă încredere. Nu a dat, iar azi s-a dus să dea bănuţii domnului doctor. Pe hol aşteptau câţiva ‘pacienţi’ care au intrat în cabinet nepoftiţi, imediat după tranzacţie. Acum, bănuiesc că cineva nu va face nani acasă în noaptea asta. V-ar mustra conştiinţa în locul meu? Pe mine nu.

Dacă ai informații, imagini, video-uri ce pot deveni o știre de interes public, nu ezita și contactează-ne pe contul nostru de Facebook sau la adresa de email ntnewsromania@gmail.com.