North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Prima pagină » ARTICOLE » BRAȘOV | Băutura bat-o vina, tentativă de evadare din spitalul Spitalului Județean

BRAȘOV | Băutura bat-o vina, tentativă de evadare din spitalul Spitalului Județean

A vrut să evadeze din spital, dar a ajuns tot la spital. Este povestea halucinantă a unui bărbat de 49 de ani din Hoghiz care a pus la cale un plan desprins parcă din filme, doar ca să își cumpere băutură.

Pacientul a fost internat la Pavilionul Tractorul al Spitalului Județean, iar seara trecută instrase în sevraj pentru că nu mai consumase alcool de ceva timp.

Cum asistentele nu l-au lăsat să părăsească unitatea medicală, individul a căutat altă soluție. A luat cerșafurile de la paturile care erau în salon, le-a legat și a încercat să coboare în curtea spitalului, exact ca în filme.

Nu s-a gândit însă că sfoara improvizată nu va rezista la greutatea lui, iar în timp ce era atârnat de cerșeafuri, pacientul a căzut în gol, de la etajul întâi. Angajații spitalului au anunțat poliția când au descoperit ce a făcut bărbatul internat

Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că o persoană de sex masculin, pacient în cadrul unității medicale anterior menționate, ar fi încercat să părăsească, pe fereastră, incinta acesteia, folosindu-se de mai multe cerșafuri, ulterior accidentându-se prin cădere în balconul aflat la demisolul spitalului. Persoana în cauză a fost identificată ca fiind un bărbat, în vârstă de 49 ani din localitatea Hoghiz, județul Brașov, acesta fiind transportat la o altă unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, au declarat oficialii IPJ Brașov..

Cazul a fost preluat de un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov care a și deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa Brasov.,net