North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Prima pagină » ARTICOLE » Bonțida – Lavanda Lola Fest 2022 a luat sfârșit!

Bonțida – Lavanda Lola Fest 2022 a luat sfârșit!

Bonțida – Lavanda Lola Fest 2022 a luat sfârșit!

Perioada : 24-26 Iunie & 1-3 Iulie 2022, ce au comunicat acestia…

Doua weekenduri pline de oameni frumosi, dornici sa ne cunoasca munca si parfumul lavandei

Multumim ca ne-ati trecut pragul in numar asa de mare (aproape 8.000 de prieteni ai lavandei), multumim pentru cuvintele frumoase de apreciere ce le-am primit, multumim pentru clipele petrecute impreuna! A fost exact cum ne-am dorit…relaxare, familii frumoase, prieteni dragi

Multumim solistilor si formatiilor care ne-au incantat la scena din livada!

Sa ne vedem cu bine in 2023!

PS. Ferma e deschisa si in perioada 04-09.07 celor care nu au apucat sa ne viziteze, nu mai e festival , dar ne puteti vizita!!

Despre LAVANDA LOLA, a inceput ca un proiect indraznet, o afacere de familie, multa munca si dragoste pentru LAVANDA…

Prioritățile noastre de top sunt satisfacția dumneavoastră și calitatea produselor noastre. Produsele noastre lavanda sunt realizate manual, și aranjate cu grijă. Suntem o mica afacere de familie care inca aloca timp pentru a împacheta fiecare comanda pentru a asigura prospetime si parfum.

Vizitați-ne și bucurați-vă de un minunat parfuma dat de câmpuri de levănțică într-un decor pastoral ce amintește de timpurile trecute. Va invitam la o experienta care va incanta simturile si va vor calma corpul și sufletul.

Suntem deschiși pentru public pentru recoltarea de buchete de lavandă de indată ce sezonul de înflorit-mai începe până când se termină în octombrie.

Sursa: https://www.facebook.com/lavandabontida/