Bistrița | A găsit un portofel burdușit de bani. Ce a făcut după?

O femeie a dat dovadă de spirit civic după ce a găsit un portofel plin de bani pe o stradă din municipiul Bistrița. Bărbatul a predat imediat portmoneul poliției.

La data de 29 iulie, la sediul Poliției municipiului Bistrița s-a prezentat doamna A.M. în vârstă de 41 de ani, din Bistrița. Aceasta a găsit un portofel în interiorul căruia se aflau 2070 de euro și 917 lei. La primele ore ale dimineții, polițiștii au identificat proprietarul portofelului, un bărbat de 50 de ani, cetățean român cu domiciliul în Germania, căruia i-au înmânat bunul pierdut, chiar în momentul în care acesta dorea să sesizeze pierderea suferită.

Bărbatul a fost extrem de recunoscător față de femeia care a dat dovadă de spirit civic, fiind impresionat de faptul că există și astfel de cetățeni model care pun mai presus interesul altora în detrimentul celui personal. Totodată le-a mulțumit polițiștilor pentru surpriza făcută. Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița Năsăud adresează mulțumiri doamnei A.M. pentru că a dat dovadă de spirit civic și a procedat corect și îndeamnă toți cetățenii să procedeze în aceeași manieră, transmite IPJ Bistrița-Năsăud.

Lasă un răspuns