North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Biciclist salvat de la moarte

Foto: Facebook | ISU Mureș

Ieri, 12 iunie 2023, echipajele SMURD Mureș au dus la capăt o intervenție salvatoare pentru un biciclist aflat în stop cardio-respirator. Echipajul SMURD B2 din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Horea” județul Mureș a demonstrat un nivel remarcabil de profesionalism și dedicare reușind să resusciteze cu succes un biciclist care a suferit un stop cardio-respirator după o cădere gravă.

Operațiune de salvare a unui biciclist

Plutonierul adjutant Țiboc Adrian, plutonierul adjutant Mădărășan Ovidiu, plutonierul Lantoș Alexandru și voluntara Crișan Diana, au sosit imediat la locul incidentului și au inițiat manevrele de resuscitare. Intervenția lor promptă și eficientă a fost esențială pentru a-i salva viața biciclistului. După 12 minute de eforturi susținute, pacientul a fost stabilizat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, transmit cei de la ISU Mureș

Rol vital al ISU Mureș

Acest incident subliniază încă o dată rolul vital pe care îl joacă ISU Mureș în salvarea vieților omenești. Personalul dedicat al inspectoratului intervine zilnic în situații de urgență, oferind prim ajutor calificat și contribuind semnificativ la bunăstarea comunităților din județul Mureș.

About Author