North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Bătut de cinci bărbați în propria casă. Unul dintre ei a amenințat și polițiștii

Cinci bărbați din Tiha Bârgăului sunt arestați preventiv pentru 30 de zile. Aceștia au bătut un alt bărbat din Tureac.

Ieri, 18 mai, polițiștii din Prundu Bârgăului au dispus reținerea pentru 24 de ore a cinci bărbați. Ulterior aceștia au fost prezentați instanței care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Potrivit unui comunicat al IPJ Bistrița-Năsăud, în seara de 17 mai, un bărbat din Tureac a sesizat polițiștii că vecinul lui a fost agresat de mai multe persoane care au plecat de la fața locului. Bărbatul a fost preluat și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În scurt timp, un echipaj din cadrul secției a depistat și oprit în trafic un microbuz în care se aflau mai multe persoane și al cărui șofer, un bărbat de 49 de ani, din Tiha Bârgăului, le-a adresat amenințări cu acte de violență. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița cu privire la comiterea infracțiunii de ultraj prin amenințare.

În cadrul investigațiilor efectuate până în prezent, a reieșit faptul că bărbatul de 49 de ani, împreună cu alte patru persoane cu vârste cuprinse între 18-37 de ani, toți din Tiha Bârgăului, ar fi pătruns în curtea locuinței unui bărbat de 52 de ani, din Tureac, unde ar fi provocat distrugeri la 2 autoturisme parcate în curtea imobilului. Ulterior, ar fi pătruns în locuința bărbatului, pe care l-ar fi agresat agresat, transmite IPJ Bistrița-Năsăud.

About Author