North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Bătaie în miez de noapte pe o stradă din Baia Mare. Doi dintre agresori încă nu au fost găsiți

Un scandal a izbucnit azi, 11 septembrie, la puțin după miezul nopții pe strada George Enescu din Baia Mare. Au intervenit și mascații însă doi dintre agresori încă nu au fost găsiți.

Deplasate la fața locului, forțele de ordine au identificat o femeie de 35 de ani din Baia Mare. Aceasta a afirmat că soțul ei, un bărbat de 43 de ani din Baia Mare, ar fi fost agresat de alte două persoane. Totuși, în momentul în care au intervenit polițiștii, bărbatul de 43 de ani ar fi început să se manifeste violent, transmit cei de la IPJ Maramureș.

La fața locului a fost prezent un echipaj medical, care l-a transportat pe bărbatul de 43 de ani la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Ulterior, în baza informațiilor primite, polițiștii au identificat și persoanele care l-ar fi agresat pe bărbat, respectiv doi bărbați de 21 și 34 de ani din Baia Mare, dar nu au fost găsiți la domiciliu sau în zonă, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Dacă ai informații, imagini, video-uri ce pot deveni o știre de interes public, nu ezita și contactează-ne pe contul nostru de Facebook sau la adresa de email ntnewsromania@gmail.com.

About Author