North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Prima pagină » ARTICOLE » Alcoolul face ravagii printre șoferii maramureșeni. S-a lăsat și cu o mică urmărire în trafic

Alcoolul face ravagii printre șoferii maramureșeni. S-a lăsat și cu o mică urmărire în trafic

Alcoolul la volan este deja un sport național. Doi maramureșeni au fost prinși rulând pe șosele deși erau destul de băuți.

Unul dintre șoferi a fost prins în Ocna Şugatag, azi noapte la ora 02:10. Este vorba despre un bărbat de 55 de ani din localitate.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la C.P.U. Sighetu Marmatiei, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Spun cei de la IPJ Maramureș.

Cel de-al doilea șofer a fost depistat în Baia Sprie ieri, 28 septembrie, în jurul orei 13:20. Polițiștii ce se aflau pe strada Câmpului au observat că o mașină circula haotic, așadar au încercat să o oprească. Cel aflat la volan nici gând să oprească, iar oamenii legii au pornit în urmărirea lui. Mașina a fost oprită după o urmărire de aproximativ 800 de metri.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 49 de ani din Baia Sprie. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1.10 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că bărbatul avea permisul de conducere anulat.

Dacă ai informații, imagini, video-uri ce pot deveni o știre de interes public, nu ezita și contactează-ne pe contul nostru de Facebook sau la adresa de email ntnewsromania@gmail.com.