North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Accidentul din Carei a curmat o viață

Accidentul rutier ce a avut loc sâmbătă, 3 iulie, a curmat o viață. Din cauza impactului puternic și a rănilor suferite una dintre cele cinci persoane implicate a decedat.

Un alt eveniment soldat cu pierderi de vieți omenești a avut loc sâmbătă, în urma unui accident rutier, produs pe raza localității Carei, DN 19, în care au fost implicate 2 autoturisme. Echipajele ISU Satu Mare sosite la fața locului au constatat că în urma evenimentului rutier au rezultat 5 victime. Din cauza impactului puternic și a leziunilor suferite, 1 persoană și-a pierdut viața, iar celelalte 4 victime au fost transportate la o unitate spitalicească pentru îngrijiri suplimentare de specialitate, transmite Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Reamintim faptul că accidentul s-a petrecut în dimineața zilei de 3 iulie, aproape de ora 07:00. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale ISU și 3 ambulanțe SAJ. O persoană a rămas încarcerată, dar salvatorii au extras victima și au predat-o unui echipaj SAJ.

În accident au fost implicate două autoturisme, într-un autoturism se afla o singură persoană, iar în cel de-al doilea autoturism implicat se aflau 4 persoane. Odată ajunse la fața locului forțele profesioniste au intervenit pentru descarcerarea victimei. După ce victima a fost extrasă, a fost predată echipajului SAJ în stare inconștientă și necooperantă. Au fost transportate 2 victime cu ambulanța SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe Carei, au transmis în acea zi cei de la ISU Satu Mare.

About Author