North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Prima pagină » ARTICOLE » A murit carbonizat! 63 de persoane evacuate | Incendiul a pornit de la o țigară

A murit carbonizat! 63 de persoane evacuate | Incendiul a pornit de la o țigară

Pompierii mureșeni au intervenit la un incendiu izbucnit la un apartament. Din nefericire o persoană a fost descoperită carbonizată. Alte 63 de persoane au fost evacuate.

Incendiul a fost semnalat ieri, 20 septembrie, în jurul orei 17:15, în municipiul Târgu Mureș pe strada Brașovului. A fost vorba despre un incendiu produs într-un apartament situat la etajul al VIII-lea dintr-un bloc de locuințe. Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 10 mp cu degajări mari de fum și a fost lichidat în limitele găsite în cel mai scurt timp posibil, transmit cei de la ISU Mureș.

În timpul recunoașterii executate de către pompierii militari, în interiorul apartamentului au identificat o persoană de 54 de ani, care din nefericire era carbonizată. Din cauza fumului dens, pentru siguranță, au fost evacuate 63 de persoane din bloc. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul de la o țigară lăsată aprinsă.

Transmite ISU Mureș
Dacă ai informații, imagini, video-uri ce pot deveni o știre de interes public, nu ezita și contactează-ne pe contul nostru de Facebook sau la adresa de email ntnewsromania@gmail.com.