North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Prima pagină » ARTICOLE » A lovit un pieton și a fugit de la locul accidentului

A lovit un pieton și a fugit de la locul accidentului

Un tânăr, de 18 ani, aflat la volanul unei autoutilitare, a lovit un pieton. A plecat imediat de la locul accidentului.

Verificările polițiștilor au pornit în urma apariției în mediul on-line a unui material video în care apare un accident rutier nesesizat. Incidentul s-a produs pe raza localității Vișeu de Sus. Oamenii legii s-au sesizat așadar din oficiu ieri, 29 octombrie, în jurul orei 20:30.

Așadar forțele de ordine au constatat faptul că aseară, 29 octombrie, în jurul orei 20:00, un tânăr de 18 ani din Borșa, aflat la volanul unei autoutilitare, a accidentat un tânăr de 25 de ani din Vișeu de Sus. Acesta din urmă se afla în calitate de pieton în traversarea drumului. Imediat după producerea accidentului rutier, tânărul de 18 ani a părăsit locul producerii accidentului, îndreptându-se înspre localitatea Moisei.

În urma impactului, tânărul de 25 de ani a fost rănit, dar acesta s-a deplasat de unul singur la spital, unde nu a rămas internat. De asemenea cei doi tineri au fost ulterior testați pentru consum de alcool însă rezultatele au fost negative în ambele cazuri.

Dacă ai informații, imagini, video-uri ce pot deveni o știre de interes public, nu ezita și contactează-ne pe contul nostru de Facebook sau la adresa de email ntnewsromania@gmail.com.