North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

VIDEO | Declarații Florin Cîțu: „Am decis astăzi să fac o modificare la vârful Ministerului Sănătăţii”

Premierul României, Florin Cîțu, a susținut o conferință de presă astăzi în urma demiterii lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătății. Premierul a declarat faptul că „este nevoie de încredere în instituțiile statului” și că decis să facă o modificare la vârful Ministerului Sănătății. Totuși Cîțu vrea să asigure națiunea că el crede „cu tărie în această coaliție de guvernare”.

De un an de zile România trece printr-o perioadă dificilă în lupta cu pandemia. Această luptă a întins la maxim resursele statului, în special în sistemul de sănătate, dar şi în economie. Ca să avem succes în această luptă cu pandemia, întotdeauna am spus că este nevoie de încredere în instituţiile statului, în instituţiile care administrează această perioadă dificilă. În acest context şi pentru a mă asigura că încrederea în instituţiile statului rămâne, am decis astăzi să fac o modificare la vârful Ministerului Sănătăţii.

Vreau să îi asigur pe toţi românii că eu cred cu tărie în această coaliţie de guvernare, pentru că este o coaliţie de guvernare care s-a constituit în urma votului românilor, în jurul unor valori, unor idei şi nu în jurul unor persoane, a afirmat Florin Cîţu, la Palatul Victoria.

Premierul și-a încheiat de altfel declarațiile cu un îndemn la vaccinare

Vă doresc tuturor sănătate! Şi trebuie să avem o campanie de vaccinare de succes, de aceea vă îndemn pe toţi să vă înregistraţi pe platforma de vaccinare!

Premierul Florin Cîțu

VEZI ȘI

About Author