ORADEA – Bărbat reținut 24 de ore pentru o posibilă tâlhărie

Conform IPJ Bihor , joi, 8 iulie a fost reținut de către polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea, un bărbat de 39 de ani, din comuna Nojorid, județul Bihor, fiind bănuit de tâlhărire.

În urma cercetărilor făcute, polițiștii îl bănuiesc pe bărbatul de 39 de ani că, la 3 iulie, în jurul orei 12.45, ar fi abordat un cetățean de 63 de ani, în timp ce se deplasa pe trotuarul din fața unui bloc de pe B-dul Ștefan cel Mare din Oradea și l-ar fi deposedat de un lănțișor din aur, pe care acesta îl purta la gât.

Orădeanul nu a suferit leziuni fizice în urma agresiunii, iar prejudiciul cauzat astfel este de 1.360 de lei.

Așadar polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea l-au prezentat pe bărbatul de 39 de ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea.

A fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile, față de acesta.

Cercetările continuă din partea polițiștilor Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea , dar și sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Lasă un răspuns