North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

FOTO | Tica l-a adus în siguranță pe Moș Crăciun la Toniland. Au fost întâmpinați cu zâmbete până la urechi

Moș Crăciun și-a făcut deja o apariție surpriză și a dăruit cadouri și voie bună copiilor îndrăgostiți de călărie. S-a lăsat cu voie bună, colinde, pizza și multă bucurie la Toniland.

Copiii și tinerii îndrăgostiți de călărie au avut parte de o adevărată surpriză. Moș Crăciun și-a făcut apariția deja la Toniland, locul preferat de călărie al copiilor din județul Cluj. Moșul a renunțat deocamdată la tradiționala lui sanie și a apărut călare, purtat în siguranță de Tica… fiindcă de data aceasta bătrânul Crăciun se grăbește și trebuie să ajungă la toți cei mici, dar și la cei mari.

Amândoi au fost întâmpinați cu zâmbete până la urechi, colinde. Moșul a împărțit cadouri tuturor celor aflați la Toniland, iar bucuria nu s-a oprit deoarece apariția Moșului și a Ticăi a continuat cu pizza, ceai cald și fericire. Noi le urăm și lor Crăciun Fericit la fel și cum cei de la Toniland transmit sărbători fericite celor ce le-au stat aproape în acest an.

Iar Tica de la Toniland se ca asigura că Moș Crăciun va ajunge în această seară la toți copii cuminți! Și dacă nu ne credeți lăsăm fotografiile să vorbească de la sine.

About Author