North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

FOTO Accident violent în Târnăveni. Mașina distrusă, două persoane grav rănite

Un accident rutier violent s-a petrecut vineri, 28 mai, în municipiul Târnăveni. O mașină s-a izbit de zidul unei case. Două persoane au fost grav rănite în urma impactului.

Evenimentul s-a petrecut pe strada Șoimilor. La fața locului au intervenit echipaje SMURD care au găsit o persoană încarcerată. O altă persoană a fost găsită în afara mașinii. Ambele victime erau grav rănite.

În interiorul autoturismului se afla o persoană încarcerată, aceasta a fost extrasă în cel mai scurt timp posibil de către pompierii aflați la locul intervenției și a fost predată echipajului de prim ajutor, iar în afara autoturismului, lângă carosabil se afla o victimă care a fost preluată de ambulanța aflată la locul intervenției. Ambele victime de sex masculin, ereau de cod roșu-inconștiente, acestea au fost preluate și transportate la CPU Târnăveni.

Circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers pentru toată durata intervenției. În urma impactului au existat scurgeri masive de combustibil pe carosabil, iar pompierii militari aflați la locul intervenției au curățat drumul pentru a împiedica eventuale derapări, transmite ISU Mureș.

About Author