Amenzi cu nemiluita pentru 103 șoferi care nu au respectat regulile de circulație

Conform IPJ BIHOR , 8 iulie , poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere neplăcute, datorate celor care nu respectă regulile stabilite în trafic.

Toate acţiunile poliţiştilor au avut ca scop combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic, au fost aplicate 103 sancțiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 50.425 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 36 de permise de conducere.

Au fost reţinute cinci certificate de înmatriculare și au fost constatate cinci tamponări. 

35 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 15 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea semnificației culorilor semaforului electric, opt sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, 12 sancțiuni au fost aplicate pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor, au fost sancționate patru depășiri neregulamentare, iar 29 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere, conform IPJ Bihor.

Lasă un răspuns